"Чесні вибори"

14 червня 2012, 12:50
Власник сторінки
0
1262

Дивно було дивитись, як на Вишгородській трасі на шляху руху кортежу президента, очеплений міліцією біг-борд, руйнують невідомі в спецовках

Мабуть, всі вже звикли до біг–бордів, що рекламують Партію регіонів та затверджені на Банковій політичні проекти їх сателітів, які красуються в різних позах на горизонтальних та вертикальних площинах. Об'єднана опозиція "Батьківщини" спробувала поставити серед цього розмаїття облич інформаційні матеріали про об'єднання опозиції…

Але... В Києві та Київській області, Харківській, Луганській,  Одеській, в більшості міст та районів України пішла жорстока заборона на опозиційну рекламу, а там де ми встигли її розмістити, її знищують  та зривають. При чому, це робиться працівниками місцевих комунальних служб під охороною та за підтримки представників міліції.

Особливо дивно було дивитись, як на Вишгородській трасі на шляху руху кортежу президента, очеплений міліцією біг-борд, руйнують невідомі в спецовках.

В  Києві ми змогли розмістити тільки 36 біг-бордів, але і ті хто наважився  це зробити, отримали попередження від КМДА про негайне припинення з нами контрактів, інакше відбудеться демонтаж не тільки реклами, але і самого носія.

Згадайте, як турбувалась міліція про біг-борди із зображенням обличчя Януковича, як затримували людей що жбурляли в них фарбою. Тоді під кожним біг-бордом чергував міліціонер, а незадоволених цим громадян кидали до слідчих ізоляторів.

Ось таким і є формат «чесних виборів», які відбуваються в Україні на тлі демонстративних політичних репресій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.