Комісія розкритикувала всі варіанти новорічної Ялинки-2013

19 червня 2012, 10:39
Власник сторінки
журналіст
0
818

Їх було 3

На засіданні конкурсної комісії КМДА з визначення кращої пропозиції зовнішнього вигляду Головної новорічної ялинки на Майдані Незалежності в м. Києві «Ялинка-2013», кудя я вхожу разоб з 10 чиновниками та керівнаками трьох закладів уцльтури, жоден із запропонованих трьох варіантів не був схвалений, оскільки всі вони не відповідали умовам конкурсу.

Через місяць - до 15 липня - всі три компанії підготують оновлені проекти ялинок і комісія їх розгляне знову.

Крім відмінностей у дизайні ялики мали принципові конструктивні відмінності: одна з них була конусом, друга - конусом із виступами, а третя схожа на традиційну комбіновану ялинку, де замість живих ялинок використовувались штучні.

Мою пропозицію – винести всі три варіанти ялинок на публічне обговорення киянами - конкурсна комісія не підтримала. Тож рішення прийматимуть без врахування громадської думки всередині липня. І все ж, сподівають, такого уродства, як минулорічна ЙОЛКА, ми цього року не побачимо!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.