Я хочу за свій квиток на фінал Євро-2012 потрійну ціну (ФОТО)

21 червня 2012, 06:46
Власник сторінки
журналіст
0
1387

Людина, яка хоче бути меценатом, повинна заплатити за придбаний на благодійному аукціоні квиток не менше ніж вдвічі-тричі дорожче.

Я віддав свій квиток на фінал чемпіонату з футболу Євро-2012 на аукціон, гроші від якого підуть на рахунок дитячої лікарні «Охматдит». Аукціон ініціювала Спілка національно-патріотичних об’єднань громадян «Українська громада Києва».

Оскільки я не ходжу на матчі Євро-2012, бо вважаю, що відомі люди України і Європи повинні бойкотувати ті заходи, де присутній Президент України, то свій переший квиток, наданий мені, як і всім депутатам Київради безкоштовно, я віддав сину людини, яка допомагає мені в роботі по комісії Київради питань культури. Другий квиток я вирішив віддати на аукціон і заробити грошей для дитячої лікарні «Охматдит», у якої забрали гроші на користь Євро-2012.

Я вважаю, що мій квиток, який коштує 330 євро, мав би бути проданий з аукціону принаймні за 1 тис. євро, бо інакше це буде не купівля квитка заради дітей, а лише заради того, щоб сходити на гру. 

Нагадаю, Кабінет міністрів України передав Держагентству-розпоряднику коштів Евро-2012 («Укрєвроінфрапроект») 200 000 бюджетних гривень передбачених в 2012 році на будівництво лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит». В той же час, кожен зі 120 депутатів Київради та чиновники КМДА отримали безкоштовні квитки на Євро-2012.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.