Опозиція має бути готова до розпуску

21 червня 2012, 19:10
Власник сторінки
журналіст
0
1460

обраної восени Верховної Ради

І, навіть, до того, щоб парламент не почав свою роботу у разі відвертих фальсифікацій владою результатів виборів.

Якщо "Батьківщина/Фронт" , "Удар", "Свобода" приведуть у ВР людей, що не лише не зтушкуються, а й зможуть проголосувати за свій розпуск чи взагалі відмовитися від того, щоб зібрати перше засідання у разі, якщо будуть очевидні потужні фальсифікації, це і буде перемога.

Якщо фальсифікацій буде мало і наших буде і парламенті 301 - я за парламент спокійний. Переможці працюватимуть добре. Але ж треба думати і про гірші варіанти.

Тож, розглядати кандидатів від опозиції треба і через призму їх спроможності скласти повноваження. Чуєте панове Турчинов, Яценюк. Кличко і Тягнибок! Ми, хто лише стежить за рухами вгорі опозиційних партій, дуже сподіваємося, що помилок більше не буде!

P.S. Останнім часом багато говорять про вимоги і умови різноманітних громадських організацій. Та все ж, давайте не забувати,  громадські організації - далеко не завжди праві, бо часом (часто?) їх очолюють ті, хто чекає поразки нинішніх політиків, щоб зайняти їх місце.... Деякі такі "лідери" вже очевидні(((( Серед ГО працюютьб ті ж "тушки", що і серед виборців, чиновників і політиків...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.