Продовження маразму

25 червня 2012, 18:02
Власник сторінки
0
4274

Сьогодні відбувся черговий судовий фарс у справі «Янукович проти Тимошенко»

Сьогодні відбувся черговий судовий фарс у справі «Янукович проти Тимошенко». Суддя традиційно підтримав всі вимоги прокуратури та відмовив на всі клопотання захисту.

Крім того, суд у Харкові намагався вразити європейців, які заздалегідь попередили владу про свою присутність, своєю «гуманністю» в облаштуванні «зручностей» для Тимошенко.

Огороджена куленепробивним склом частина кімнати,  декілька шароварних картинок на стінах, горщики із квітами  та телевізор, - мабуть все це за схибленою логікою влади,  повинно налаштувати Юлію Володимирівну на найшвидше одужання, не відриваючись від того маразму, що відбувається в суді.

На вулиці, перед судом, де відбувався багаточисельний мітинг опозиції, Партія регіонів виставила свою альтернативу - чоловік 10 з прапорами у кожній руці. Малочисельність альтернативного  «мітингу», компенсували сотні міліціонерів, які оточили  їх щільним кільцем.

Традиційно була увімкнена глушилка підприємства «Укртелеком». Під надійним захистом міліції, вона  працювала у режимі шумозаглушення, за технологією радянських спецслужб, які у такий спосіб глушили іноземні радіохвилі…

Cуд перенесли на 10 липня,сподіваючись, що після Євро-2012 іноземці не будуть заважати продовженню цього політичного маразму.

Завтра ж о 10:00 розгляд касації у Києві, де брудну естафету підхопить  Вищий спецсуд із розгляду цивільних та кримінальних справ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.