Депутатські квитки підуть з молотка

26 червня 2012, 13:55
Власник сторінки
журналіст
0
1129

Свій квиток я вирішив віддати на аукціон і заробити грошей для дитячої лікарні «Охматдит», у якої забрали кошти на користь Євро-2012.

Завтра, 27 червня 2012 року о 12:00 у приміщенні міського музею «Духовні скарби України» за адресою:  вул. Десятинна, 12 відбудеться Благодійний аукціон з продажу депутатських квитків на фінал Євро-2012, кошти від якого перерахують на рахунок дитячої лікарні «Охматдит».

Нагадаю, що свій переший квиток, наданий мені, як і всім депутатам Київради безкоштовно, я віддав сину людини, яка допомагає мені в роботі по комісії Київради питань культури, оскільки я не ходжу на матчі Євро-2012, бо вважаю, що відомі люди України і Європи повинні бойкотувати ті заходи, де присутній Президент України. Другий квиток я вирішив віддати на аукціон і заробити грошей для дитячої лікарні «Охматдит», у якої забрали кошти на користь Євро-2012.

Як відомо, Кабінет Міністрів України передав Держагентству-розпоряднику коштів Євро-2012 200 млн. бюджетних гривень, передбачених в 2012 році на будівництво лікувально-діагностичного комплексу дитячої лікарні «Охматдит». Натомість, 120 депутатів Київради та окремі чиновники КМДА отримали безкоштовні квитки на матч групового етапу Євро-2012 між збірними України та Швеції, а також на фінал чемпіонату Європи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.