Якщо вибори мера Києва відбудуться в 2015 році

30 червня 2012, 10:03
Власник сторінки
журналіст
0
1484

...опозиція повинна мати іншу передвиборчу тактику.

Якщо вибори мера Києва відбудуться в 2015 році, опозиція повинна мати іншу передвиборчу тактику.

В своєму блозі на Українській правді Дмитро Марковський не достатньо точно виклав мою позицію. З його слів виходить, що я нібито виступаю за іншого кандидата в мери ніж Кличко.

Я на прес-конференції в Главкомі  говорив, що вразі, якщо вибори пройдуть в 2015 році після виборів Президента, то ситуація в країні буде зовсім інша. І лідери опозиції, такі як: Тимошенко, Яценюк, Кличко, Турчинов, Тягнибок, ймовірніше за все, займатимуть високі посади в новій демократичній державі (хтось буде Президентом, хтось прем’єром, хтось головою парламенту тощо), тому місце кандидата в мери Києва буде вільне для іншого кандидата.

Якщо незабаром стане зрозуміло, що вибори мера відбудуться в 2015 році (про це говорять деякі експерти), Об’єднана опозиція, Свобода і Удар повинні узгодити спільного кандидата на посаду мера, якщо в цей час Кличко займатиме іншу важливу для держави посаду. А з матеріалу журналіста виходить ніби я закликаю Об’єднану опозицію знайти конкурента Кличку. Це не правда.

Насправді я, як і переважна більшість киян, саме Кличка хотів би бачити мером Києва, але влада передчуваючи поразку свого кандидата відрятує вибори і можливо вони відбудуться в 2015 році.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.