Благодійний аукціон розсекретив поділ депутатів Київради на різні сорти

03 липня 2012, 09:54
Власник сторінки
журналіст
0
968

Я міг би заробити для дитячої лікарні значно більше коштів, якби київська влада надала мені квиток вартістю 600 євро.

Благодійний аукціон з продажу квитків на матчі футбольного чемпіонату Євро-2012, надані безкоштовно депутатам Київради та чиновникам КМДА, мимоволі розсекретив інформацію про те, що депутати міськради отримали квитки різної вартості: одні коштом 330 євро, інші - 600 євро.

Раніше я повідомляв про те, що не скористався квитками: один подарував сину людини, яка допомагає йому в роботі по комісії Київради з питань культури, другий – віддав на благодійний аукціон.

На аукціоні мій квиток на фінал Євро-2012 собівартістю 330 євро був проданий за 520 євро. Це менше, ніж я розраховував. Крім того, я був приголомшений інформацією про те, що київська влада розділила депутатів на категорії: на тих, хто отримав квиток за 330 євро та ті, хто отримав квитки за 600 євро.  Можливо, були й інші категорії, чого я поки що не знаю.

Тому я звернувся до голови КМДА О. Попова з запитом щодо надання інформації за яким принципом київська влада розділила депутатів на тих, хто отримав квитки по 330 євро, і тих хто отримав квиток за 600 євро. А також з проханням надати список депутатів хто і за яку ціну отримав квитки.

Я міг би заробити для дитячої лікарні значно більше коштів, якби київська влада надала мені квиток вартістю 600 євро, адже він був би проданий за більшу суму. І хоча я виступав та голосував на сесії Київради проти надання депутатам Київради цих безкоштовних квитків, але рішенням більшості таки отримав їх, все одно вважаю, що ділити депутатів на категорії – це повний цинізм.

Нагадаю, нещодавно в приміщенні Київського міського музею «Духовні скарби України» відбувся благодійний аукціон, виручені кошти від якого у сумі 3040 євро були перераховані на рахунок дитячої лікарні «Охматдит». Лотами на аукціоні були квитки депутатів Київради, отримані ними за кошти столичного бюджету. Відмовитися від дорогих футбольних квитків депутатам запропонували представники «Української громади Києва».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.