Театр І. Франка намагається захиститись від рейдерів

03 липня 2012, 13:31
Власник сторінки
журналіст
0
745

Черговий театр висловив бажання захистити себе від посягань рейдерів та забудовників.

Комісія з питань культури підтримала проект рішення Київради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки державному підприємству «Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка» на площі Івана Франка, 3 у Печерському районі для експлуатації та обслуговування будівель театру та автостоянки службового транспорту».

За нинішньої ситуації в місті, коли кожна земельна ділянка, що «погано лежить» є предметом наживи, безумовно, дуже важливо подбати про те, щоб її не поцупили з-під носа. Саме тому, наша комісія одностайно підтримала театр ім. І. Франка в прагненні отримати гарантію на володіння театром землею.

На зазначеній земельній ділянці знаходиться будівля театру ім. І. Франка, збудована у 1898 році, виробничий корпус з Камерною сценою та асфальтовані ділянки, прилеглі до центрального і службового входів театру. Зі сторони службового входу знаходиться ділянка для функціонуючої автостоянки службового автотранспорту. Через неї здійснюється проїзд вантажного автотранспорт для транспортування великогабаритних декорацій театру ім. І. Франка і театрів, що перебувають на гастролях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.