"Надзвичайники" та медики вертольотів не мають і купувати не планують

10 липня 2012, 06:29
Власник сторінки
журналіст
0
1133

...То для чого планують вертодроми?

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій та Головне управління охорони здоров’я підтвердили, що в їхньому розпорядженні немає вертольотів і кошти на їх придбання не передбачені.

Такі відповіді на запит щодо мети побудови вертолітних майданчиків на території лікарень м. Києва надійшли від зазначених управлінь.

Після того як в Києві з’явилися авіатаксі, у киян виникли підозри, що вертолітні майданчики, які можуть бути побудовані біля лікарень, використовуватимуться не для хворих, а для VIP-персон, щоб зручніше пересуватися містом. У зв’язку з цим я звернувся до ГУ охорони здоров’я та ГУ надзвичайних ситуацій з метою перевірити скількома вертьольтоми вони володіють. Як виявилося, жодним. Стала очевидною брехня влади з приводу красивих заяв про майбутні вертолітні майданчики на території лікарень нібито для доставки хворих.

Якщо майданчики й будуть використовуватись, то тільки тими, хто володіє вертольотами персонально.

Вбачається подвійна мораль влади, коли вона використовує красиві заяви щодо піклування про киян, щоб прикрити ними комерційні проекти. 

Нагадаю, у жовтні минулого року КМДА визначила 16 земельних ділянок для будівництва вертолітних майданчиків у Києві, аргументуючи це необхідністю доставляти до лікарень хворих в умовах постійних заторів у Києві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.