«Чесні» вибори

19 липня 2012, 15:38
Власник сторінки
0
1248

За версією влади – це не міліція била громадян під час мирних заходів біля Українського дому, а депутати знущались над міліцією

Чим більше влада говорить про чесні вибори та демократію, тим жорсткіше вона діє проти своїх опонентів. Єдиний, доступний для їх мізків формат демократії - посилення політичних репресій та розв‘язання політичного терору.

За захист Конституції та громадян під час акції-протесту на захист української мови, проти народних депутатів від «Батьківщини» зараз намагаються сфальшувати кримінальні справи та позбавити їх депутатської недоторканості.

За версією влади – це  не міліція била громадян під час мирних заходів біля Українського дому, а депутати знущались над міліцією. Кожні збори, кожен мітинг об‘єднаної опозиції супроводжується провокаціями силових структур. Конституцію намагаються розривати замовними судовими рішеннями, злочинними наказами та просто її демонстративним ігноруванням чиновниками та силовиками, які зарвались від безкарності.

Війна іде не тільки проти опозиції, війна іде проти всіх, хто готовий говорити правду, хто не хоче підкорятись владі. Зокрема, і проти незалежних ЗМІ: Лівий Берег, ТВі… цей перелік можна продовжувати.

Війна іде, як в Києві, так і в регіонах. Так, після проведення прес-конференції щодо проведення початку акції «Україна проти Януковича» в Донецьку сьогодні були проведені обшуки в офісах керівника нашого Донецького штабу.

Вони хочуть керувати державою, де є незмінні господарі та безмовні раби. Але, ми не раби! І ніколи ними не будемо!

Тому, Об‘єднана опозиція «Батьківщина» ВИМАГАЄ негайно припинити політичні репресії проти політиків та незалежних ЗМІ, припинити перешкоджати проведенню мирних зборів громадян, припинити наступ на українську мову, на українську культуру, припинити знищення українців!

Але їх неможливо зупинити гаслами і вимогами, а тільки єднанням в боротьбі! Тому, єднаймося і переможемо!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.