В Києві взялись руйнувати Замкову гору

20 липня 2012, 11:21
Власник сторінки
журналіст
0
1315

Влада хоче перетворити Київ на рівнину

Саме зараз за допомогою важкої техніки почали руйнувати Замкову гору з боку Фролівської вулиці.

Про це мені повідомили активісти м. Києва.

Ми надзвичайно стурбовані ситуацією. Всі пам’ятають, як минулого року нищили гору Щекавицю. Сьогодні вже взялися за Замкову гору. Складається враження, що в київської влади основний план – це перетворити Київ в пустелю і рівнину.

Я терміново звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою припинити нищення історичної пам’ятки Замкової гори. А також з проханням надати доручення відповідним службам розібратися з усіма небезпеками в місті. Адже активісти ледве не щодня звертаються до комісії з питань культури та туризму з повідомленнями, що щось руйнується, забудовується незаконно передається в приватні руки тощо.

Як відомо, Замкова гора (Хоревиця) - історична місцевість Києва. Залишок правого, високого берега Дніпра з крутими схилами. Розташована між Старокиївською горою, Щекавицею, Гончарами і Кожум`яками з одного боку та власне Подолом — з іншого. На ряду з Щекавицею, Старокійвською горою та річкою Либідь є одним з основним символів Києва, пов’язаних з легендарними засновниками міста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.