Ступка - геніальний актор і провокатор

24 липня 2012, 06:23
Власник сторінки
журналіст
0
3644

Він змушував нас дивитися на світ нашими очима

Від нас пішов Богдан  Ступка - актор і Герой. 

Видатні люди, генії ніколи не бувають однозначними, адже  вони не підлаштовуються під суспільство і навіть не прагнуть того, щоб суспільство підлаштовувалось під них, вони просто творять так, як вважаю за потрібне.

Ступка, безумовно, видатний актор, його ролі, в тому числі й ті, що викликали шалені дискусії в суспільстві, залишаться в нашій пам’яті. Для мене він ще й видатний провокатор, людина, яка змушувала думати про те, про що думати не хотілося. Хороша провокація - це, як щеплення: звичайно,  хворий організм може від нього й померти, але сильний стає ще сильнішим. І я радий, що всякий раз ми демонстрували справжнє здоров’я.

Багато будуть сперечатися про політичну діяльність Ступки, адміністративну, але не довго, скоро все це збудиться: і міністерські портфелі, і робота в Громадській рада при Президенті Януковичу, все це розтане, як дим. Залишиться лише неосяжна постать видатного українського громадянина, що змушував нас дивитися на світ нашими власними очима.


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=429446950431601&set=a.176192405757058.34495.176185292424436&type=1&theater  - тут цікавий портрет Б.Ступки у виконанні Юрія Журавля (ОТ-ВІНТА)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.