На Поштовій площі крадуть тротуарну плитку і готуються забивати сваї? (ФОТО)

24 липня 2012, 12:46
Власник сторінки
журналіст
0
954
На Поштовій площі крадуть тротуарну плитку і готуються забивати сваї? (ФОТО)

… посилаючись на проведення підготовчих робіт

Під прикриттям заміни комунікацій на Поштовій площі  розпочали будівельні роботи зі зведення розв’язки, яку ще навіть не затвердила Містобудівна рада.

Хоча в ЗМІ зазначалось, що це початок підготовчих робіт на Поштовій площі з перекладки підземних комунікацій, що нібито потрібно зробити для будь-якого з проектів розв’язки.

Але на площі проводять бурильні роботи для забивання свай, а тротуарну плитку вивозить приватними автомобілями. Хіба це можна назвати прокладанням комунікацій? Як на мене йдеться про незаконний початок зведення розв’язки.

Я звернувся до Прокуратури м. Києва з проханням перевірити куди і з якою метою, вивозиться тротуарна плитка з Поштової площі приватними автомобілями та з’ясувати чи це не є крадіжкою муніципального майна.

Нагадаю, на останній секції Містобудівної ради Києва обговорювались два проекти реконструкції Поштової площі. Жоден з них не був погоджений та  були відправлені на доопрацювання.

Розмови про те, що для обох розв’язок потрібна однакове перекладання комунікацій не відповідає дійсності, оскільки кожен з двох проектантів запропонував свій варіант переобладнання комунікацій. Отже, будівельники діють, швидше за все, в інтересах того проекту, який відстоює влада з – плацом, потенційними супермаркетом, парковкою для авто і причалом для яхт - проти якого гостро виступили архітектори на Містобудівній раді. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.