Побачення

25 липня 2012, 15:25
Власник сторінки
0
3223

за три години спілкування встигли обговорити питання політичної ситуації в Україні, стратегію і тактику роботи опозиції на виборах, а також підготовку до з'їзду

Нарешті сьогодні зустрівся з Юлією Володимирівною. Замість того, щоб виконати закон і забезпечити мені 4-х годинну зустріч з Тимошенко, тюремники почали торгуватись: якщо говоритимете 4 години, тоді посол ЄС  в Україні Тейшейра знову не зможе з нею поспілкуватись. Звичайно, довелось погодитись зменшити зустріч на 1 годину, тому що влада більше півроку забороняла  Голові Представництва ЄС в Україні зустрітись з лідером опозиції. 

 

Не зважаючи ні на що, за три години спілкування встигли обговорити питання політичної ситуації в Україні,  стратегію  і тактику  роботи опозиції на виборах, а також підготовку до з'їзду. 

 

З останнього мого  візиту стан її здоров'я  не покращився, а погіршився… Але Юля тримається дуже мужньо… Попросила передати всім, хто бореться зі злочинним режимом слова вдячності та підтримки. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.