Найвищий будинок України буде демонтовано

27 липня 2012, 08:49
Власник сторінки
журналіст
0
1584

Рано чи пізно..

Найвищий будинок в Україні – 160-метровий житловий комплекс, що знаходиться на території заводу «Арсенал» за адресою: Кловський узвіз, 7-9 - має бути демонтований.

Це потрібно зробити, але боюсь, що київській владі це не під силу, тому що йдеться про питання державного рівня. 

Згадайте, навіть радянська влада забороняла зводити будівлі, що перевищують дзвіницю Києво-Печерської Лаври! Але теперішня, нібито більш демократична влада, яка не є дуже християнською в багатьох аспектах, дозволила таке будівництво.

Переконаний, що рано чи пізно цей будинок однак буде демонтований. Краще – рано.

Поки що в Києві знесли лише одну споруду – недобудований ресторан на Набережній і тільки тому, що він заважав будівництву естакади, якою тепер на роботу їздять високопосадовці з Конча-Заспи. 

Нагадаю, на території заводу «Арсенал» за адресою: Кловський узвіз, 7-9, зводиться 16-поверхова «скляна» офісна будівля та 42-поверховий житловий будинок, який на сьогоднішній день є найвищою будівлею в Україну. Його висота становить 162,5 метри.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.