Злочинці б'ють, грабують та судять

31 липня 2012, 15:01
Власник сторінки
0
1173

Сподіваюсь, що зміна бандитського безпредєлу на закон після жовтневих виборів відбудеться саме мирним шляхом.

Ми маємо сумні наслідки  двох з половиною років правління Януковича та ПР. Злочинці сидять в судах не на лавах підсудних, а в мантіях на суддівських кріслах. Криміналітет судить невинних . Міліціонери на побігеньках у блатняків, а прокурори звітують перед піар-службою партії, що деградувала.

З кожним наступним разом проведення  судового фарсу в Харкові агресивність кримінальних найманців, яких влада кидає на мирну акцію протесту під стінами суду, збільшується.

А демонстративна підтримка силовими структурами цих озвірілих злочинців, провокує їх на чим раз дужчі жорстокість та нахабство.

Сьогодні під ноги мітингувальникам вже кинули вибуховий пакет. Зрозуміло, що людей, які кидали вибухівку на очах у міліції, знайдено не було.

Що, наступного разу це будуть бойові гранати чи кулеметні черги?

Так ведуть себе злочинці, поки їх не зупинять і не посадять  на те місце, де їм і належить бути.

Наші прихильники, які незважаючи ні на погрози, ні на залякування, були сьогодні перед Харківським судом, демонструють, що їх сила духу, їх сміливість і відвага зростають пропорційно тій агресії, яка йде від безкарного криміналу.

За ці провокації будуть відповідати не тільки їх учасники, але організатори і вищі чини міліції, які прикривали злочинців та забороняли своїм підлеглим захищати неозброєних мирних людей.

Єдине, сподіваюсь, що зміна бандитського безпредєлу на закон після жовтневих виборів відбудеться саме мирним шляхом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.