Дерева в центрі міста можуть зникати безслідно (ФОТО)

08 серпня 2012, 05:46
Власник сторінки
журналіст
0
1332
Дерева в центрі міста можуть зникати безслідно (ФОТО)

… і ніхто не помітить

Державна екологічна інспекція не побачила факту знищення вікових кленів в Маріїнському парку.

Як виявилося в центральному парку столиці вікові клени можуть зникнути безслідно, і ніхто не зверне на це увагу. Страшно уявити, що відбувається у більш віддалених районах Києва.

Нещодавно я виявив факт знищення вікових кленів в Маріїнському парку, у зв’язку з чим зробив відповідний запит до екологічної прокуратури. Екологічна інспекція надала відповідь, що перевірку здійснено з виїздом на місце події, і «за вказаною адресою знищення зелених насаджень не виявила». 

Я на власні очі бачив зрізані дерева і зробив фото, з яких очевидно, що зелені насадження знищені. Тому мені не зрозуміло, як інспекція могла не помітити цей факт. Виходить, що екологічні чиновники, або не професіонали, або покривають вандалів, а значить в парку можна безслідно знищити дерева і не бути покараним.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.