Муніципальний кінотеатр«Флоренція» на Троещині - захопили 30 бойовиків

09 серпня 2012, 13:10
Власник сторінки
журналіст
0
1705

можливо, йдеться про спецслужби

На Троєщині захопили єдиний потужний майданчик, де можлива передвиборча агітація –муніципальний кінотеатр «Флоренція», який несе функцію соціального закладу, продаючи квитки за низькими цінами.

Як повідомили мені співробітники кінотеатру, на їхню думку, йдеться про акцію захоплення кінотеатру спецслужбами, адже рейдери фільмують свої дії на відеокамеру, що властиво спецслужбам. 

За словами очевидців у кінотеатр увірвалися три десятки короткострижених людей в штатському. За відсутності директора кінотеатру Геннадія Шевчука, який наразі перебуває на лікарняному, рейдери захопили головного інженера, який є виконуючим обов’язки директора кінотеатру, і тримають його в окремому приміщенні. Що з ним роблять – не відомо. 

Це вже не перша спроба взяти під контроль кінотеатр - єдиний великий значний зал на Троєщині. Переконаний, що акція захоплення відбувається зараз у зв’язку із виборами і її мета не лише привласнити чи перерозподілити бізнес, а й захопити такий необхідний в осінній період майданчик для потенційної політичної агітації, позбавивши опонентів влади незалежного місця зібрання.

Наразі я не можу в’язатися з компетентним працівником Головного управління культури, щоб отримати додаткову інформацію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.