Виклик Україні

09 серпня 2012, 15:08
Власник сторінки
0
1161

Ця влада ніколи не була і не стане українською...

За ініціативою української влади вчора було прийнято два антиконституційних рішення.

 

Перше – демонстративна антиконституційна дія, яка є викликом Україні. Це підписання Януковичем акту про «язик»,  який повністю суперечить Конституції та скерований на розкол українського суспільства.

 

І друга антиконституційна дія за ініціативою Партії регіонів та її представників у ЦВК – це відмова зареєструвати у складі списку Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» лідера Об‘єднаної опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка. Це зроблено попри позицію мільйонів українців, провідних політиків і країн світу. Це демонстративне невиконання Януковичем резолюцій  ПАРЄ, ОБСЄ та Європейського парламенту.

 

Зрозуміло, що після таких дій, вибори, які відбуватимуться у жовтні не можна буде назвати демократичними, чесними чи прозорими.

 

За ініціативою Об‘єднаної опозиції  «Батьківщина» зараз у багатьох регіонах відбуваються  сесії місцевих рад, на яких приймаються рішення, щодо відновлення Конституції на території цих регіонів і недопущення застосування «язикового» акту Колесніченка-Януковича та висловлюється недовіра президенту, який скоїв злочин.

 

Я написав, вище, що ці рішення  були прийняті українською владою, але ця влада ніколи не була  і не стане українською!

 

Щодня вони демонструють свою зухвалу, нахабну антиукраїнську позицію,  зневагу до Конституції та закону.

 

Вони бояться Тимошенко, намагаються знищити "Батьківщину", ненавидять власну країну, з  презирством ставляться до народу…. Тому Україна повинна відповісти їм взаємністю!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.