Розказав Попову, що таке бібліотека

10 серпня 2012, 06:15
Власник сторінки
журналіст
0
1016

Я розумію, що чиновникам, які не ходять до бібліотек, не зрозуміло, що собою являє цей заклад культури.

Вимагаю розірвати угоду, відповідно до якої на території публічної бібліотеки імені Лесі Українки на вул. Тургенівська, 83-85 встановлено ятку з харчовими продуктами.

За словами працівників бібліотеки, які посилаються на відповідь Шевченківської райдержадміністрації щодо законності встановлення МАФу, кіоск функціонуватиме за вказаною адресою до 01.01.2013 року. В листі зазначено, що підприємець здійснює свою діяльність на основі довідки виданої ГУ внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення КМДА.

Це неприпустимо, щоб заклади культури перетворювались в торгівельні майданчики. Я розумію, що чиновникам, які не ходять до бібліотек, не зрозуміло, що собою являє цей заклад культури. То я пояснюю: це таке місце, де читають книжки.

В листі до О. Попова я вимагаю з’ясувати на основі яких документів видавалась довідка на здійснення підприємницької діяльності на території прилеглій до бібліотеки та розірвати угоду, яка дозволяє торгувати харчовими продуктами під Центральною публічною бібліотекою.

Нагадаю, МАФ з овочами та фруктами з’явився під стінами бібліотеки (біля входу в бібліотеку) вночі з 16-го на 17-те травня. Брудний, розписаний з усіх боків чорною фарбою, масивний кіоск сірого кольору закрив стіну та частину вікна безкоштовного читального Інтернет-залу, в якому протягом дня працюють не менше 50 відвідувачів. Торгівля з кіоску забруднює територію та створює незручності для читачів та працівників закладу культури.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.