Червоний привид

10 серпня 2012, 13:50
Власник сторінки
0
3141

"Призрак бродит по Европе - призрак коммунизма"...

"Призрак бродит по Европе - призрак коммунизма"



Сьогодні по дорозі на роботу звернув увагу на  «біг-борди», що висять ледь не на кожному стовпі у Києві.

Цікаво, що реальну конкуренцію лавиноподібній кількості реклами "покращення" від Партії регіонів складає не тільки близька до них розмальовкою  площин та змістом організація Наталії Королевської, але і їх традиційні непримиренні союзники  -  комуністи.

Дивує той цинізм, що його  навіть не намагаються приховати ці спадкоємці марксистсько- ленінських експериментів…

Зокрема, вони ну просто величезними літерами на червоному тлі обіцяють повернути пенсійний вік до рівня, який був за часів Юлії Тимошенко. Невже вони думають, що всі українці страждають втратою пам‘яті чи синдромом дефіциту  уваги  і зовсім не помітили хто привів на посаду президента Януковича, цього ініціатора та гаранта антинародних законів, хто голосував  за уряд Азарова, проти дій якого вони зараз намалювали свої біг-борди, хто, розтоптавши Конституцію у парламенті, формував  ту саму більшість, яка за все це і голосувала.

Цинізм українських «захисників пролетаріату» вряд чи дивує тих, хто вміє думати та аналізувати. Так само, як і не дивує їх той обсяг ресурсу, який комуністи витрачають на телевізійну та зовнішню рекламу. Чому? Тому що цей ресурс "чесно" зароблений  разом з мерседесами та дачами у олігархів на яких протягом останніх років цілеспрямовано працювали українські  комуністи, ці непримиренні захисники обездоленого олігархами трудового люду.

На іншому плакаті КПУ написано: «Влада мільйонам, а не мільйонерам», але туди вкралась явна помилка. Плакат, що розкриває політику сучасних Кагановичів повинен звучати так: "Влада мільярдерам, а не  мільйонерам». Саме до цієї мети веде українська компартійна номенклатура, яка підмінила єднання пролетаріату єднанням та обслуговуванням олігархату.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.