Нового Еліта-Центру на Подолі поки не буде

11 серпня 2012, 11:19
Власник сторінки
журналіст
0
964

Будівництво шести 25-поверхових будинків та двох будівель дев’яти і п’яти поверхів по вул. Сошенка, 33 у Подільському районі Києва зупинено.

4 липня 2012 року я звернувся до Прокуратури м. Києва з вимогою перевірити законність цього будівництва. Вчора стало відомо, що Прокуратура будівництво зупинила.

Одразу було очевидно, що це будівництво незаконне. Особливо хвилювання викликало те, що квартири в цих будинках, вже продаються, і на людей, які марно витратять гроші, чекає ще один «Еліта-Центр.

Ці 2 га були надані Національній спілці художників України рішенням Київради №1072/1733 у 2007 році для будівництва та експлуатації житлових будинків з вбудованими творчими майстернями. Але нині там відбувалися підготовчі роботи для зведення вісьмох багатоповерхівок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.