КМДА помилилась щодо квартири Кулініча

16 серпня 2012, 10:22
Власник сторінки
журналіст
0
808

Дала забагато…

У екс-директора Київської фортеці В. Кулініча забрали подаровану О. Поповим квартиру, тому що «метраж даної квартири перевищує норми, які суперечать житловому законодавству України».

Така відповідь мені надійшла на запит до КМДА щодо повернення В. Кулінічу подарованої до Дня працівника культури квартири. 

Коли КМДА вручала В. Кулінічу квартиру - на свято перед камерами - ніяких проблем з її метражем не було. Але після звільнення його з посади директора Київської фортеці виявилося, що квартира не відповідає нормам житлового законодавства. 

У відповіді КМДА зазначається, що акти та документи на оформлення житла родині Кулінічів було передано до квартирного відділу Шевченківської райдержадміністрації для затвердження спільного рішення та видачі ордера. При опрацюванні документів виявилося, що метраж даної квартири перевищує норми, які суперечать житловому законодавству України.

Мені цікаво, чи сильно змінилось законодавство за ці кілька місяців? А також, якщо дійсно це житло завелике, чи збирається КМДА виправити свою помилку і надати родині Кулінічів з двома малолітніми дітьми квартиру необхідної площі?.

Нагадаю, 17 липня з посади директора Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» звільнили В’ячеслава Кулініча. Згодом стало відомо, що в нього відібрали урочисто подаровану головою КМДА О. Поповим до Дня працівника культури квартиру.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.