Ще раз про штурм кабінету

16 серпня 2012, 20:32
Власник сторінки
журналіст
0
1188

і об'єктивність

Вчора я писав, що КМДАшні чиновники штурмували кабінет екс-директора Київської Фортеці В.Кулінича, який відмовився віддати ключи, бо в суді відстоює своє приво бути директором, дже переконанифй, що його звільнили незаконно.

Сьогодні я розмовляв зі Світланою Зоріною - начальником культурницького главку КМДА. Вона мені розповіла, що В.Кулінич, хоч і звільнений за її версією, хоч і перебуває на лікарняному за його версією, на бланках Фортеці пише усіляки листи, не реєструючи їх певним чином в фотречній канцелярії. 

Поза всяким сумнівом. така форма діловодства - недопустима!!! Неодноразово засуджуючи дії КМДА, я не можу погодитися з таким ставленням до ділового листування з боку самого Вячеслава Кулінича, якого шаную, як борця за фортецю і підтримую його, коли  йднться про атаки на заклад культури.

Безумовно, Закон і суди - не на стороні культури і киян. Але однак, ми маємо діяти не порушуючи Закони, інакше ми перетворимося в них)))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.