Яка влада, такий і суд!

17 серпня 2012, 09:22
Власник сторінки
0
838

Луценку присудили ще два роки ув‘язнення...

Ось і закінчився той брудний фарс, який влада назвала судом над Луценко.

Дві години знадобилось судді, щоб зачитати рішення, надіслане з адміністрації президента, яке шокувало всіх адекватних людей. Ще два роки ув‘язнення…

На цей раз Луценку винесли вирок за те, що він виконав рішення суду щодо продовження ОРД по справі отруєння Ющенка. Мабуть, коли б він не підписав цей дозвіл, його б засудили за непідписання…

Звісно, тут що не підписуй, що не роби, а жахлива гільйотина правового «безпрєдєлу» починає рухатись  як тільки її смикнуть за ниточку на Банковій.

Навіть в цьому питанні Ющенко наполегливо  та натхненно продовжує працювати на владу, підносячи їм патрони в боротьбі проти тих, кого він зрадив.

 Поки суддя собі під ніс бубнила написаний для неї вирок, я мав можливість поспілкуватись з Юрою.

Він сильна і мужня людина! Незважаючи ні на що, тримається та продовжує боротьбу. Він навіть під час оголошення вироку продовжував жартувати!

Обговорили з ним питання стратегії виборчої кампанії  Об‘єднаної опозиції «Батьківщина», і як працювати в умовах обмеження доступу до телебачення та свавілля силового і адміністративного ресурсу.

І у в‘язниці він, як і Юля, продовжує працювати, продовжує свою боротьбу! Він, як і ми, впевнений, що ми зупинимо їх! Перемога буде за Батьківщиною!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.