Голова КМДА О.Попов може потрапити до "Книги рекордів України"

17 серпня 2012, 15:56
Власник сторінки
журналіст
0
1186

Це слава!

Невиконання бюджету Києва за І півріччя цього року становило 30%. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. Він розмахує руками і шукає винних. 

А винні очевидні:

 1. Поганий господарник - голова КМДА О.Попов, який працює на свої керівників, а не на громаду

 2. Державна влада (Янукович, Азаров, Литвин), яка заважає місцевим громадам, особливо стличній, господарювати. Нагадаю, що з надходжень  міста - єдиного в Україні!!! - вилучається в державний бюджет приблизно 2 з 5 зароблених гривень. Це половина податків приватних осіб. Інші міста ці гроші залишають собі.

3. Київрада - кишенковий орган Попова-Черновецького, який працює в інтересах приватного бізнеса, а не міста.

Не, ясно, ще винні ми усі, що терпимо цю владу...

Що означає нестача 30% в бюджеті? Невчасні виплати зарплат. Згортання соціальних програм. Відмова від певних проектів. Усе це станеться не зараз а в листопаді-грудні, після виборів. До 28 жовтня тягнутимуть з останніх сил, аби не зірвати вибори...

Чи зможуть не виплатити зарплати? Ні, не зможуть... Виплатять, але іншими гршима. Дефіцит бюджету буде покрито друкованими грошима. Саме оці 30% - як мені пошепки розповідають банкіри - це і є рівень майбутньої девальвації гривні. Тож не дивуйтесь, якщо під новий рік за долар даватимуть 12 гривень.

30% - нечуване недовиконання бюджету!!!! До цього рекордним були - приблизно 20%. Цю "висоту" здолав минулого року той самий Попов.

Я звернувся до "Книги рекордів України" з проханням зафіксувати абсолютний рекорд Києва по недовиконанню столичного бюджету.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.