На Арсенальній щури витісняють людей

22 серпня 2012, 08:54
Власник сторінки
журналіст
0
990

На площі-пам’ятці - Арсенальній площі - торгівці розводять щурів.

За словами жителів МАФи, що розміщені на Арсенальній площі, самовільно підключаються до електрозабезпечення найближчого до площі будинку по вул. І. Мазепи, 3. Двірники змушені щодня прибирати на прибудинковій території сміття, що залишається після діяльності МАФів швидкого харчування. Це,в свою чергу, призвело до того, що на площі виникла ціла популяція щурів.

Мешканці обурені діями торгівців та бездіяльністю влади і правоохоронних органів, що дозволили перетворити історичну площу у торговий майданчик. Жителі звернулися до мене з проханням «звільнити площу від МАФії».

Хвороба Києва – це МАФізація, коли всяке місце, куди можна вткнути кіоск, перетворюється у місце торгівлі. Таке враження, що у киян тільки дві справи: купувати або продавати. На жаль, заяви чиновників про необхідність зменшення кількості МАФів на практиці виливається у їх збільшення.

Антисанітарія та незручності для киян – це лише частина проблеми. Інша – потенційна небезпека, адже МАФи на площі стоять так щільно, що вразі лиха завадять проїзду пожежної чи медичної служби. А також виходу з метро пасажирів вразі евакуації.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.