Російську мову на честь ПР назвали «регіональною»

23 серпня 2012, 07:13
Власник сторінки
журналіст
0
931

Великою іронією є те, що російська мова тепер носить ім’я ПР і називається «регіональною».

Регіонал Олексій Омельяненко заявив про те, що до розгляду Київради готується проект постанови щодо визнання російської регіональною в столиці.

Дуже хотілося б, щоб всі сподвижники, всі вороги України, які є в Києві, в тому числі і в Київраді, проявили себе і показали свої погляди. Напередодні виборів це як ніколи важливо. Чим активніше Партія регіонів буде просувати свій драконівський закон, своєрідний новий «валуєвський указ», тим менше представники цієї партії та її сателіти, які ховаються за незалежними гаслами, наберуть голосів під час виборів до ВР.

Цей закон може консолідувати виборців Партії регіонів у Донецьку, але в Києві такі дії влади призведуть до повного краху провладного політичного клану.

Депутатам, які проголосують за запровадження регіональної мови, не буде місця в столиці. Звичайно, у них не вистачить сил зробити це в Київраді. Але є різноманітний тиск на людей, вони будуть робити все можливе для цього. Важливо, щоб вони розуміли: якщо хтось з депутатів за це проголосує в Києві, то жити в Києві він вже не буде. Таку людину просто витравлять з під'їздів.

Це не означає, що у нас в Києві всі говорять українською мовою, що у в столиці всі українофіли. У Києві всі говорять тією мовою, якою хочуть. Але тут всі зрозуміють, що введення російської мови як регіональної - це просто знищення держави.

Вчора на зустрічі з киянами, одна літня жінка розказала, що хоч вона і розмовляє російською, але не дасть зруйнувати українську державу. Вона навіть готова повернути матеріальну допомогу, яку їй надає О. Попов і провладний кандидат до ВР.

 Таким чином - просимо регіоналів в політичне пекло!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.