Тризуб з людей (ФОТО)

23 серпня 2012, 09:04
Власник сторінки
журналіст
0
639
Тризуб з людей (ФОТО)

Фрагмент святкування Дня Державного прапора…

Продовжуються виступи Попова та ін. Я, звичайно, пішов геть - не слухати ж цих псевдо-патріотів. До речі, жоден чиновник-керівник не вдягнув вишиванку. А от серед простого люду, що підтягнувся на свята, таких як я (у вишиванках) було чимало. Та й серед рядових працівників Київради чи КМДА такі траплялись.

Коли, піднявся до себе на 10 поверх, визирнув у вікно і побачив, що колона заважає розгледіти події і сфотографувати прапор крупним планом. Коли я перейшов у сусідній кабінет, якраз марширували курсанти. З вікна було видно, що вони йшли ідеальним тризубом. Я це сфотографував. 

Зі святом!!! Завтра День незалежності, чи як я його називаю - День Поновлення Незалежності. Збираємося о 10.30 на Михайлівській площі у національних строях і йдемо покладати квіти до М.Грушевського та Т.Шевченка. Приєднуйтесь!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.