Мій племінник поза законом

23 серпня 2012, 10:06
Власник сторінки
журналіст
0
1684

Не знаю чи це вказівка Табачника, чи міського управління освіти, чи просто вирішили перестрахуватися керівники школи, але факт залишається фактом.

Мій молодший племінник Іван іде до першого класу. На зборах батьків та класного керівника було вирішено, що всі, як і годиться справжнім українцям, підуть на перший урок у вишиванках.

Я як людина, яка завжди ходить у вишиванці дуже порадів за свого племінника і за його батьків. Але радість моя була передчасною: зі школи почалися дзвінки в яких неофіційно радять батькам не приводити своїх дітей в школу у вишиванках.

Не знаю чи це вказівка Табачника, чи міського управління освіти, чи просто вирішили перестрахуватися керівники школи, але факт залишається фактом.

Незважаючи на небажання батьків псувати стосунки з класом і школою, мої обидва племінники і Данило, і Іван підуть до школи у вишиванках.

Яка форма репресій їм загрожує сказати важко. Але ми усі разом слідкуватимемо за розвитком подій. Я готовий особисто стати на захист кожного, кому заважатимуть носити національний одяг. А те, що заважатимуть – очевидно. Адже сьогодні на піднятті прапора жоден керівник міста не вдягнув вишиту сорочку. Хоча один з них зізнався мені, що звичайно має таку сорочку, але зараз не час її вдягати.

Завтра День Незалежності, чи як я його називаю - День Поновлення Незалежності. Хороший привід вдягнути вишиванку. Збираємося о 10.30 на Михайлівській площі у національних строях і йдемо покладати квіти до М.Грушевського та Т.Шевченка. Приєднуйтесь!!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.