Кияни - спонсори Партії Регіонів (Фото у мене на ФБ)

25 серпня 2012, 10:58
Власник сторінки
журналіст
0
2624

Акції ПР проходять за бюджетний рахунок....

В понеділок я звернуся до Київської прокуратури з проханням перевірити факт нецільового використання 1 050  000 грн з міського бюджету, які, як мені відомо, були виділені на проведення святкувань Дня Незалежності на Софіївській площі. Це, до речі, не на багато менше, ніж на концерт на Майдані (Там трохи менше, ніж 1.5 млн)

Концерт, який відбувся ввечері зібрав пару сотень глядачів (маю фото).

Питання: навіщо бюджет витратив мільйон? Щоб задовольнити цікавість кількасот киян?

Відповідь: для того, щоб ПР могла провести в першій половині дня на цьому ж майданчику свою акцію і не витратитись (купа фото). Регіонали звезли до 10 000 учасників, забрендувавши сцену символікою ПР, яка зникла увечері.

Саме для того, щоб легко міняти символіку - вранці ПР, ввечері - національна, і знадобилась така дорога сцена з десятками квадратних метрів екранів замість декорацій (теж є відеофіксація).

Бандитська влада не може не красти.... Раніше КМДА на схожі концерти виділяла 50-100 тисяч гривень і збирала значно більше людей. Цього разу кияни зневажили концерт на "регіональній" площі, хоча сам концерт був хорошим.

Отак наші гроші КМДА подарувала "бідним" регіоналам. А опозиція чесно і порядно провела кілька десятків тисяч людей маршем від Михайлівської площі до парку Т.Шевченка, пройшовши повз майданчик регіоналів, заблокований десятками автобусів і купою міліції.

Коли я повертався повз Софіївську площу, бачив як учасники "регіонального" мітингу цілим натовпом стояли в черзі до наметів (теж є фото - викладено у мене на ФБ), де їм щось видавали. Підійти ближче і роздивитись в яких купюрах те "видавання" я не зміг.

Отже, впевнений, що цей факт залишиться бридкою плямою на діяльності влади, якій мало вкраденого, вона "дерибанить" на корись ПР і наші "святкові" бюджети... Впевнений, цей факт прискорить зміну влади.

P.S. 86%  виборців у 217 окрузі на Оболоні, де я балотуюсь, пов'язують свої сподівання на краще з тим, що влада буде змінена.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.