Київська влада влаштувала туалетний парад (ФОТО)

27 серпня 2012, 11:45
Власник сторінки
журналіст
0
1232

Чому ж влада так цинічно розставила туалети на найвидніших місцях?

Туалети навмисно ставлять у людних місцях, щоб використовувати їх як рекламну площу.

Однією з проблем для киян та гостей міста була відсутність достатньої кількості громадських вбиралень. Враховуючи терміновість вирішення проблеми в зв’язку із Євро-2012 влада розмістила туалети в місцях найбільшого скупчення людей: біля музеїв, закладів культури, центральних площах міста та на вул. Хрещатик. 


Це можна було пережити як тимчасове явище під час Євро-2012, але схоже, тимчасова проблема перетворилася у вічну. Туалети тепер завжди будуть як пам’ятки розташовуватися в найвидніших місцях Києва?


Архітектурний акцент Хрещатика – туалет


, влаштовуючи своєрідний туалетний парад, адже у всіх цивілізованих країнах вбиральні розташовують у переходах, дворах тощо?

Звичайно, можна згадати приклад того ж м. Делі, де пісуари відкрито розташовані безпосередньо на вулицях. Але, думаю, в Києві причина в тому, що влада, яка не дбає про зовнішній вигляд міста, вирішила використати туалети, щоб підзаробити на рекламі.


Реклама на стінах вбиралень – головна причина параду туалетів

Я звернувся до Попова з вимогою передислокувати громадські вбиральні з відкритих місць в двори та підземні переходи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.