Суїцид українського правосуддя

29 серпня 2012, 13:05
Власник сторінки
0
2782

Чому саме сьогодні судді оголосили те, що їм написали в Адміністрації президента?

Чому саме сьогодні судді оголосили те, що їм написали в Адміністрації президента?  Тому що вчора відбулось засідання Європейського суду з прав людини, який розглядав незаконність арешту Юлії Тимошенко.  Влада боялась, що суд розгляне одразу два питання: і незаконний арешт, і незаконний вирок.

Саме тільки через це вони три місяці гальмували цю справу, три місяці вони тягли, щоб сьогодні зачитати свої брехливі «висновки», один до одного переписані з прокурорських шпаргалок Адміністрацією президента. Так, вони вкрали в нас час але ж все одно Європейський суд з прав людини прийме об'єктивне рішення і Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші політв'язні будуть на свободі.

Судова ж трійка сьогодні не знайшла жодних порушень у судовому фарсі, який шокував весь цивілізований світ. Ця кримінальна влада навіть вигляд вже не робить, що в Україні існує правосуддя. Повна деформація та руйнація правосуддя, прокуратури та силових структур дають нам підстави говорити про необхідність їх  масштабної люстрації.

Так! Україні потрібна люстрація та кримінальна відповідальність злочинців в мантіях та погонах, які зруйнували долі та життя мільйонів наших громадян, які розпочали політичні репресії та підмінили Конституцію і закон безправ'ям та незахищеністю громадян України .

Я впевнений, що в Україні знайдуться сотні тисяч порядних людей, які гідно замінять цих моральних злочинців та зрадників! І це будуть люди, які зможуть відновити правосуддя та слідство  в Україні, зможуть захистити простих людей!

Цей час прийде, він наближається. Це буде час перемоги України!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.