Я, як польовий мажоритарник, хотів би щоб слова Клічка щонайшвише стали Угодою

06 вересня 2012, 10:25
Власник сторінки
журналіст
0
800

Дієвою і безповоротною!

Партія УДАР Віталія Кличка у майбутньому парламенті збирається співробітничати лише з "Батьківщиною" - заявив сьогодні Віталій Кличко. Безумовно, ця заява мене вкрай порадувала. Але вона у мене виклкала і певні питання:

1. Чи не означає ця заява, що "Батьківщина" не зможе відповісти йому самим, бо вже має Угоду про співпрацю зі Свободою, а Віталій назвав ТІЛЬКИ "Батьківщину". Гадаю, треба коворити про співпрацю ТІЛЬКИ з "батьківщиною" і "СВОБОДОЮ". Ци це і малось на увазі?

2. Чи бутуть підписані відповідні документи? І якщо ні, то чому?

3. Чи означає ця заява, що ми - "Батьківщина" і "Свобода" з одного боку і УДАР з іншого узгодимо нарешті кандидатів по мажоритарних округах. Щоб ми не забирали рейтинг (голоси) одне у одного, пропускаючи вперед відкритих чи таємних агентів влади. Ситуація на моєму 217 окрузі оптимістична - у мене перший рейтинг, у провладного агента - другий, у ударівця - третій. Ніби-то я мав би не хвилюватися, але ж не забувайте про фальсифікації!!!! Поки ми конкуруємо, перемагають ті самі вороги, яких відкрито назвав і Віталій Кличко - Партія Регіонів.

Я, як "польовий" мажоритарник від Об'єднаної Опозиції "Батьківщина", хочу щоб заява лідера УДАРУ якомога швидше втілилися в реальні дії. Дев'ять опозиційних сил («Батьківщина», «Фронт Змін», «За Україну!», «Європейська партія», «Народна самооборона», «Реформи і порядок», Народний рух України, «Громадянська позиція», «Свобода») вже показали, що вміють співраювати. Є реальний шанс і надія, що вже завтра нас буде 10! Не підведіть Україну, "ударівці"!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.