Бригинець: Міліція намагалася зірвати агітаційних захід "Батьківщини" на Оболоні

07 вересня 2012, 10:01
Власник сторінки
журналіст
0
912
Бригинець: Міліція намагалася зірвати агітаційних захід  Батьківщини  на Оболоні

Це вже цікавіше, ніж звичайні провокатори., чи не правда?

Вчора, 6 вересня, міліція здійснила спробу зірвати  мій мітинг, як єдиного узгодженого від дев’яти опозиційних партій кандидата у депутати до Верховної Ради України.

Я проводив зустріч з виборцями біля станції метро «Оболонь». За кілька хвилин до приїзду на мітинг заступника голови ВР Миколи Томенка, який як оболонець мав приїхати підтримати мене, з’явилася міліція з перевіркою агітаційного намету, який стоїть на цьому місці вже багато днів. Коли міліціонерів попросили надати документи і почали фотографувати подію, вони швидко пішли геть. 

Ми звикли, що провокатори приходять на мітинг і «поливають брудом» кандидатів у народні депутати. Ми знаємо як із цим боротися. Але з провокаційними діями міліції я зустрівся вперше. 

Не беруся судити чи не пов’язані дії правоохоронників з провладним кандидатом до ВР по №217 мажоритарному округу, який в цей момент знаходився за рогом будівлі і спостерігав за мітингом, але сподіваюсь в цьому розбереться Головне управління внутрішніх справ.

Саме до нього я звернувся з проханням перевірити чи відповідні дії міліції входять в їхні повноваження і хто дав їм доручення втручатися в хід агітаційного заходу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.