Перманентне судилище

11 вересня 2012, 12:08
Власник сторінки
0
4525

Влада думає, що суд над Тимошенко відволікатиме людей від гострих питань щодо руйнації економіки, соціальних програм, масштабного розкрадання бюджетних коштів та тотальної корупції

Харківський суд переніс розгляд сфальшованої Адміністрацією президента та її підручними в прокуратурі справи проти лідера опозиції Юлії Тимошенко ще на один місяць.

Понад рік Юлія Володимирівна знаходиться за ґратами і понад рік ця влада безперервно її судить.

Думаю, що поки вони будуть сидіти в своїх кріслах, вони будуть постійно влаштовувати подібний фарс, який, на їх думку, відволікає людей від гострих питань щодо руйнації економіки, соціальних програм, масштабного розкрадання бюджетних коштів та тотальної корупції.

Вони хочуть судити Тимошенко, опозицію, всіх, хто незгоден з ними, хто готовий їм протистояти, тобто весь український народ.

Колись відомий персонаж класичного твору запитав: "А судьи кто?". Таке саме питання треба задати і нам: хто сьогодні судить нас, хто сьогодні судить Україну? Корупціонери та крадії, клептомани та українофоби.

І коли на лаві підсудних опинилась вся країна, то може прийшов час прокинутись та стягнути суддівські мантії з коронованих злочинців і повернути справжній зміст слову "правосуддя"?

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.