Вибори у світлі покращення

14 вересня 2012, 14:07
Власник сторінки
0
1567

Cвіт не визнає вибори? Зате покращення для декількох сімей продовжить відбуватись!

Чинна влада вже остаточно зрозуміла, що виграти вибори  не зможе ні за допомогою своїх фальшивих рейтингів, ні за допомогою інших технологій, які хоч якимсь боком ще лежать в межах Конституції та законодавчого поля.

Саме тому, фальшування виборів залишається для них єдиним способом утриматись у своїх кабінетах.

Вчора відбулось безпрецедентне рішення ЦВК… Хоча, чому дивуватись, останні два роки Україна перетворилась на країну безпрецедентних рішень… Так ось, вчора повністю підконтрольна Адміністрації президента ЦВК скасувала своє рішення щодо проведення жеребкування по кожній виборчій комісії для визначення членів дільничних комісій. Тепер жеребкування стосовно складу дільничних виборчих комісій проводитиметься в цілому по кожному округу. Це нонсенс, тому що, по-перше, не відповідає Закону про вибори, а, по-друге, чисельний склад дільничних комісій скрізь різний… Як в такому разі виходити із ситуації, ЦВК не визначилось, але пообіцяло донести своє рішення до громадськості, коли зі штабу Партії регіонів до них надійде роз‘яснення. Таким чином ПР, зареєструвавши близько 50-ти! технічних партій, не залишить жодного шансу опозиції на отримання членів дільничних виборчих комісій під час жеребкування, яке відбудеться на повністю захоплених владою окружних виборчих комісіях.

ПР по всіх фронтах готується тотально фальсифікувати вибори… Чого лише вартує їх законопроект, який вони зібрались проголосувати на тому тижні у Верховній Раді, стосовно змін законодавства про бланки суворої звітності. За цими «маленькими поправочками» виборчі бюлетені та інша виборча документації більше не відноситимуться до документів суворої звітності.

Що це означає? Це означає, що друкувати, зберігати та знищувати виборчі бюлетені Партія регіонів тепер зможе без обмежень навіть в підвалах власних офісів.

Той факт, що як мінімум за рік до виборів, згідно з рекомендаціями міжнародних установ, зміни до виборчого законодавства  приймати не можна, нікого не бентежить.

Ну і що, що світ не визнає ці вибори? Зате покращення для декількох сімей продовжить відбуватись?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.