Сирецький гай очистили від автостоянки

25 вересня 2012, 12:08
Власник сторінки
журналіст
0
789

На сьогодні нечасто вдається перемагати…

Земельну ділянку на території парку «Сирецький гай» - навпроти будинку по вул. Сирецька, 35 - звільнено від припаркованих автомобілів та приведено до належного стану.

Таку відповідь я отримав на запит до Прокуратури м. Києва щодо незаконного облаштування автостоянки на території парку «Сирецький гай».

Нагадаю, на зеленій зоні навпроти будинку № 35 по вул. Сирецька була створена незаконна автостоянка, що викликало обурення у людей, які живуть навколо. 

На жаль, на сьогодні нечасто вдається перемагати, але в даному випадку прокуратура відреагувала на наше звернення і ділянку все ж звільнено від припаркованих автомобілів та приведено до належного стану, а посадову особу, яка допустила порушення, притягнуто до відповідальності. 

Сподіваюсь, що в майбутньому і прокуратура, і громадськість будуть боротися із забудовниками і не допускатимуть будівництва та облаштування стоянок у заповідних зонах.

Як відомо, парк «Сирецький гай» має статус парка-пам'ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення. За своїми розмірами є одним з найбільших у столиці України. Парк «Сирецький гай» є національною спадщиною: тут не можна проводити забудову, змінювати його межі, заборонено проїзд транспорту, на території парку не можна навіть їздити верхи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.