КМДА знайшла винних у тому, що на Оболоні засилля щурів та тарганів

27 вересня 2012, 09:49
Власник сторінки
журналіст
0
1168

Сподіваюсь, це питання буде швидко та оперативно вирішено…

КМДА підтвердила, що відповідальність за дотримання санітарних норм в житлових будинках Оболоні несуть керівники житлово-комунальних підприємств Оболонського району.

Таку відповідь я отримав на звернення до КМДА щодо перевірки роботи ЖЕКів по дотриманню санітарних норм в житлових будинках Оболонського району.

Сьогодні на Оболоні відбуваються великі спекуляції навколо цієї гострої проблеми. Деякі кандидати в депутати збирають підписи і обіцяють ледве не власноруч труїти тарганів і бігати за щурами. Звичайно, в переддень виборів кандидати готові на певні жертви, але ж питання полягає не в тому, який кандидат пофарбує лавочки, заасфальтує ями, потруїть тарганів тощо, а в тому, що все це повинна робити влада, яка має на це повноваження, ресурси і має відповідні зобов’язання перед киянами.

У відповіді зазначається, що керівників житлово-комунальних підприємств Оболонського району попереджено про персональну відповідальність стосовно безумовного дотримання належного санітарного стану житлових будинків та доручено провести відповідні додаткові заходи.

Сподіваюсь, що після того як керівники житлово-комунальних підприємств Оболоні отримали попередження про персональну відповідальність, завдяки зверненню оболонців, це питання буде швидко та оперативно вирішено. 

Відповідно до інформації Оболонської райдержадміністрації житлово-комунальними підприємствами району укладено договори на проведення дератизаційних та дезінфекційних робіт із спеціалізованими організаціями: ТОВ «Дезко», ПП «Либідь» та ТОВ «Клінінг Стар».

Роботи по дезінфекції проводяться відповідно до структури, періодичності та строків надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територіях, затверджених розпорядженням КМДА від 09.03.11 «Про впорядкування надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в м. Києві» згідно узгоджених графіків та додатково за заявами мешканців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.