КМДА не може знайти звідки смердить

02 жовтня 2012, 12:13
Власник сторінки
журналіст
0
905

Жодна зі служб КМДА не поставилася до проблем киян серйозно

КМДА так і не знайшла джерело смороду, що псує повітря мешканцям житлового масиву Оболонь.

Фахівцями санітарно-епідеміологічної служби не виявлено джерело їдкого смороду на території пожежної частини, що знаходиться на вул. Малиновського, 6, звідки за визначенням оболонців походить сморід. Такe відповідь я отримав на запит до КМДА щодо виявлення та ліквідації їдких запахів, що псують повітря в Оболонському районі,.

Уявіть собі, ви заходите до себе в квартиру і відчуваєте сморід. Хтось висловлює припущення, що неприємний запах, напевно, йде від яєць. Ви перевіряєте – виявляється, що сморід не від яєць і на цьому припиняєте пошуки. Хіба це можливо? Ні. Ви обшукаєте всю квартиру і таки знайдете осередок смороду. Але КМДА не ставиться до Києва, як до свого дому, тому й відбувається постійними відписами. 

За моїм зверненням щодо зазначеної проблеми до КМДА, служби міста здійснили перевірку вказаного місця, де нічого не знайшли, і на цьому припинили пошуки. КМДА стверджує, що джерело знаходиться не у вказаному оболонцями місці. 

Якщо не там, то де ж? КМДА мала не лише перевірити вказане місце, а й виявити справжній осередок задимлення і ліквідувати його. Відтак, жодна зі служб КМДА, ні за зверненнями оболонців, ні за моїми зверненнями так і не поставилася до проблем киян серйозно. На що тоді взагалі здатні ці служби, якщо вони навіть визначити джерело смороду в межах одного району не спроможні?.

Нагадаю, протягом тривалого часу ночами житловий масив Оболонь, а особливо 5-й мікрорайон, «накритий» їдким димом. Нещодавно активісти спробували визначити його джерело. Як виявилося, найбільша концентрація смороду відчувається біля внутрішнього подвір’я пожежної частини на вул. Малиновського, 6 (поворот трамвайної колії на Куренівку) біля озера.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.