У киян вкрали прибирання

04 жовтня 2012, 07:33
Власник сторінки
журналіст
0
1115

Можливо, Ви теж відмовились від надання послуг?

Будинок на просп. Героїв Сталінграда, 15 Б вписаний ЖЕКом в перелік будинків, які відмовилися від прибирання сходових клітин без узгодження відповідних дій з його мешканцями. Водночас, протягом року жителі отримують квитанції на сплату відповідних послуг.

Мешканці будинку неодноразово скаржилися на повну відсутність прибирання під’їздів, сходових клітин та ліфтів, але не отримували жодних відповідей щодо наявної проблеми.

За словами мешканців нещодавно з’ясувалося, що в Управління цінової політики був поданий протокол загальних зборів, згідно з яким мешканці згаданого будинку нібито добровільно відмовились від прибирання місць загального користування. Насправді жителі будинку нічого не підписували, і збори щодо цього питання навіть не проводились. 

На звернення мешканців Оболонською СЕС складено Акт про порушення санітарного стану будинку. Проте жодних дій щодо виправлення ситуації та прибирання території не відбувається. В будинку й надалі повна антисанітарія: на сходових клітинах накопичується павутина, пил та їдкий сморід. 

Я обурений ситуацією, коли мало того, що комунальні господарства  не чують людей, то вони ще й крадуть кошти киян. Через чиновницькі махінації мешканці будинку дарма платили за надання тих послуг, яких не отримували. Тому я вимагатиму від КМДА перерахунку оплати за ненадані послуги жителям цього будинку та надання якісних послуг з прибирання під’їздів та прибудинкової території. Адже мешканці цього будинку вчасно та регулярно сплачують кошти за комунальні послуги, за вивіз сміття, прибирання прибудинкової території, але не зрозуміло чому їх позбавляють права отримувати оплачені послуги.

Крім того, я направив звернення до Прокуратури з проханням з’ясувати яким чином виник сфальсифікований документ зборів. Також я звертаюсь до киян перевірити, чи не відбулась подібна ситуація і в їхніх будинках, якщо в них  не прибирають, можливо, вони теж провели збори і відмовились від надання послуг.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.