Зупини бандитів влади...Сьогодні вони стріляють в кандидата в депутати Крикунова

08 жовтня 2012, 06:35
Власник сторінки
журналіст
0
971
Зупини бандитів влади...Сьогодні вони стріляють в кандидата в депутати Крикунова

а завтра танками давитимуть усіх, хто осмілиться вийти на протести!!!

В агітаційній листівці кандидата від УДАРу в народні депутати по 217-ому округу Ю.Крикунова з’явилася інформація про те, що його автомобіль обстріляли. Фактично це є обнародуванням інформації про злочин, на яиій я вимагаю відреагувати прокуратуру


Кілька днів тому в Оболонському районі в гіпермаркеті «Караван» сталося жахливе групове вбивство, а тепер ось інформація про обстріл автомобіля кандидата в народні депутати. Ми повинні зупинити бєспрєдєл в країні, який сьогодні стосується кожного. На жаль, ні рядовий громадянин, ні навіть кандидат в депутати до ВР не може почуватися в безпеці. Бандитизм і розбій процвітають у будь-який час, а в передвиборчий період вони стають ще дужчими.

Серед моїх друзів, які беруть участь в передвиборчій кампанії, вже є побиті, поранені та пограбовані.  Прокуратура має якнайшвидше відреагувати на ситуацію та перевірити чи відкрита кримінальна справа щодо обстрілу кандидата в народні депутати Ю.Крикунова. 

Ми всі з розумінням повинні поставитися до того, що Ю. Крикунов не звернувся вчасно до міліції, як повідомляється в листівці. Але злочин від того не перестає бути злочином. Зрештою, далеко не всі, над ким знущається влада та її приспішники, звертають до правоохоронних органів. Погрози, залякування, шантаж дозволяють злочинній владі не лише чинити нахабні злочини, а й домагатися того, щоб жертви не зверталися в міліцію, як, приміром, цього разу. А відтак, негідники залишають непокараними. 

Я як депутат Київради і громадянин, не можу допустити, щоб якийсь із відомих мені злочинів залишався поза увагою міліції. На його звернення до прокуратури, міліція вже багато разів поновлювала слідства і відкривала кримінальні справи. Навіть тоді, коли при попередньому розгляді вони з якихось причин не могли «розгледіти» склад злочину. 

Моя політична сила і я особисто стоїмо на захисті кожного громадянина України, не залежно від того, яку політичну силу він представляє і за кого голосує. Тільки разом, протистоячи злочинному клану, ми можемо захистити нашу державу і повернути демократію.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.