ТОП-100 моїх перемог всупереч діям влади (частина ІІ)

10 жовтня 2012, 06:30
Власник сторінки
журналіст
0
1169

Аналізуючи свою діяльність, я спробував визначити 100 своїх найважливіших справ...

ЗВІТ про ГРОМАДСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ

Аналізуючи свою діяльність як киянина, активіста руху захисників Києва, депутата Київради та голови комісії Київради з питань культури та туризму, я спробував визначити 100 своїх найважливіших справ, зроблених з часу виборів у 2008 році. Багато що, зрозуміло, не увійшло до цієї сотні, а багато що довелося об’єднати в один пункт, щоб справ було рівно 100. Звертаю увагу, що говорю «я», оскільки це мій звіт. Насправді, в переважній більшості успішних подій і заходів крім мене брали участь десятки або й сотні активістів. І кожен з них має право сказати, що саме він захистив Київ від чергового акту вандалізму. На прохання оболонців виділяю чорним все, що пов'язане з Оболонським районом.

26. Підготував та провів через Київраду рішення «Про перейменування бульвару імені червоного директора Лихачова  на бульвар Марії Приймаченко».

27. Копиленка, 6 (Печерська площа) – домігся скасування незаконного будівництва на цьому місці.

28. Музей трипільської культури «Прадавня Аратта – Україна» в Трипіллі - Обухівський районний суд повернув його попередній команді.

29. Історичний будинок дитячого садка «Орлятко» - захистив від приватизації. 

30. Газета «Літературна Україна» - врятував від виселення. 

31. «Музей однієї вулиці» – домігся зменшення орендної плати.

32. Забезпечив книжками дитячий садок «Ластівка» на просп. Оболонському, 32-а.

33. вул. Грушевського, 4-б – зберіг від знищення будівлю, на місці якої родичі Табачника мали побудувати 60-поверховий готель, та домігся початку процедури надання будівлі статусу пам’ятки. 

34. Національний академічний театр російської драми ім. Л. Українки – домігся створення охоронної зони навколо театру. 

35. Підготував та провів через Київраду рішення щодо введення мораторію на приватизацію комунальних кінотеатрів.

36. Національний музей українського народного декоративного мистецтва, Музей книги і друкарства України і  Музей театрального, музичного та кіномистецтва України, що знаходяться в Києво-Печерському заповіднику – захистив від виселення.

37. Забезпечив пральною машинкою дитячий садочок № 589 на вул. Т. Тимошенка, 3-б.

38. Сквер біля Поліклініки №1 ( вул. Лайоша Гавро, 26) – взяв участь у висадці зелених насаджень. 

39. Андріївський узвіз, 18 (творчі майстерні) – домігся надання художникам альтернативних майстерень. 

40. Ініціював та провів через Київраду звернення Київради до Кабінету Міністрів України з проханням якнайшвидше вирішити питання щодо встановлення тарифів на комунальні послуги для закладів культури на рівні бюджетних, а не комерційних установ.

42. Забезпечив книжками школу-інтернат №25 на вул. Червонофлотській, 28.

43. Завдяки моїй пропозиції демонтовані з центральних вулиць Києва урни вирішено використовувати в приміських парках та скверах.

44. Андріївський узвіз, 36-а (17 творчих майстерень) – врятував, виключивши будинок з Програми приватизації.

45. Київський академічний муніципальний духовий оркестр – не допустив знищення, сприявши реструктуризації заборгованості закладу.

46. Підготував та провів через Київраду рішення про присвоєння новим вулицям у Києві імен відомих акторів київських театрів - Радченко Клавдії, Рябова Олега, Хохлова Костянтина, Романова Михайла, Лаврова Юрія, Юровської Ольги, Горюшка Георгія.

47. Забезпечив книжками Центральну бібліотеку Оболонського району.

48. Домігся зарахування до комунальної власності територіальної громади міста Києва  бик-опори зруйнованого Миколаївського мосту - посеред Дніпра, на якому має бути споруджений пам’ятник «Редкая птица» за мотивами М. Гоголя.

49. Домігся поновлення пільг з оплати навчання в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах (школах естетичного виховання) певним категоріям дітей.

50. Врятував від виселення з квартири онуку І.Франка – Дар’ю Тарсівну, яка мала значну заборгованість за комунальні послуги. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.