Я винайшов універсальний тест для виборців

10 жовтня 2012, 12:21
Власник сторінки
журналіст
0
1048

За кого голосувати?

Найактуальнішою і найбільш обговорюваною темою серед громадян України на сьогодні є питання: за кого голосувати?

Цей вибір є нелегким, особливо, коли вагання відбувається між двома-трьома політичними силами. Під час зустрічей із виборцями пропоную людям використати метод, що легко допоможе їм визначити, якій політичній силі вони симпатизують насправді, не за зовнішнім виглядом і розкрученістю бренда, а за її суттю і наповненістю.

Пропоную людям провести своєрідний тест: напишіть на листочку імена десяти політиків, яким ви найбільше довіряєте чи симпатизуєте. Навпроти них напишіть ту політичну силу, до якої вони належать. Якщо п’ять і більше політиків входять до однієї політичної сили, то вибір зроблено. Якщо ж до однієї сили належить менше п’яти політиків, яким ви довіряєте, то розширте список до двадцяти політиків і напишіть ті політичні сили, від яких вони балотуються на виборах. Визначтеся після цього!

Я впевнений, що саме такий метод допоможе визначити, якій саме політичній силі ви співчуваєте, яку підтримуєте. А також відкине спекуляції брендів, які в даний момент краще чи гірше рекламуються. 

Я завжди навожу у приклад той список, що склав для себе:

1. Ю. Тимошенко; 

2. Ю. Луценко;

3. О. Турчинов;

4. М. Томенко;

5. А.  Гриценко;

6. О. Доній;

7. О. Тягнибок;

8. В. Кличко;

9. Ю. Кармазін;

10. О. Кужель. 

У підсумку очевидно, що в списку шість представників Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Тож, особисто я голосуватиму за цю політичну силу. Спробуйте і ви скласти свій список! Можливо, це змінить ваші уявлення про власні уподобання. Зрештою, у Парламенті на кнопки тиснутимуть і в комітетах працюватимуть не партійні бренди, а конкретні люди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.