На людей знову звалилося будівництво

17 жовтня 2012, 12:35
Власник сторінки
журналіст
0
1360

В дворах будинків на вул. Тимошенко, 11-а, 11, 13 та 13-а почалися підготовчі будівельні роботи: встановлено паркан, знищено зелені насадження, очищено територію, встановлено охоронний пост.

В чергове будівництво «ні сіло, не впало людям на голови» без проведення попередніх громадських слухань, які, щоправда, вже не потрібно проводити завдяки діяльності ПР у Верховній Раді. На жаль, якщо в терміновому порядку не змінити містобудівне законодавство, є небезпека, що такі сумні сюрпризи будуть виникати в кожному дворі.

Мешканці прилеглих будинків категорично проти будь-якого будівництва на цій території, тому що зведення нової будівлі не можливо здійснити без завдання шкоди будинку на вул. Тимошенка, 11-а: будуть пошкоджені комунікації будинку, які проходять безпосередньо на території забудови.

Громада просить внести на сесію Київради питання про розірвання договору оренди щодо згаданої земельної ділянки, а також змінити її цільове призначення на паркову зону з повною забороною на будь-яке будівництво.

Влада зобов’язана піти на зустріч громаді, якщо не хоче повторення кроволиття, яке відбулося на Троєщині, коли сталася бійка між жителями навколишніх будинків та найманцями забудовника в ході якої використовувалося каміння та металеві прути. Тоді в ситуацію довелося втручатися Попову, який пообіцяв, що будівництва не буде. На жаль, він обіцянки не дотримався - будівництво ведеться.

Я звернувся до Прокуратури з вимогою перевірити законність дій щодо згаданого будівництва, оскільки на сьогодні забудовник не продемонстрував громаді жодних дозвільних документів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.