Затримка з виплатою заробітної плати продовжуються

18 жовтня 2012, 09:01
Власник сторінки
журналіст
0
933

КМДА підтвердила…

КМДА виплатила заробітну плату працівникам муніципального транспорту тільки за вересень.

Таку відповідь я отримав на запит до КМДА щодо необхідності виплати зарплати працівникам муніципального транспорту.

За словами КМДА, працівникам муніципального транспорту заробітну плату виплачено лише серпень, а за вересень обіцяють виплатити протягом жовтня.

Є велика небезпека, що заробітну плату так і не виплатять, оскільки економіка і бюджет країни на передодні виборів працюють на останньому диханні. Тому я наполягаю, щоб до виборів працівникам всіх галузей виплатили зароблені кошти. 

Всім відомо, що очікується інфляція та знецінення грошей. Тож, якщо ви гроші заробили сьогодні, а їх виплатять завтра, то це будуть вже зовсім інші гроші.

Нагадаю, у тролейбусах та автобусах до мене постійно звертаються працівники муніципального транспорту з проханням допомогти їм з виплатою зарплати, оскільки люди вже два місяці не отримують зароблених грошей. У зв’язку з чим  я звернувся до голови КМДА О.Попова з вимогою найти гроші в бюджеті м. Києва і в повному обсязі виплатити заробітну плату працівникам муніципального транспорту.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.