Моїм іменем прикрилися для друку викривального матеріалу (Фото)

18 жовтня 2012, 12:45
Власник сторінки
журналіст
0
907
Моїм іменем прикрилися для друку викривального матеріалу (Фото)

…проти кандидата в народні депутати В. Столара

Моїм іменем, як замовника продукції, підписали цілий тираж агіт-листівок направлених проти кандидата в народні депутати, діючого депутата Верховної Ради України від Партії Регіонів В. Столара.

Вчора під час зустрічі з виборцями мені надали кольорову листівку з інформацією про певні дії кандидата в депутати, депутата ВР від ПР В. Столара. Вихідні дані листівки посилаються мене як на замовника листівки. Наскільки мені відомо, міліція затримала людей, які розповсюджували цю листівку.

Справді, я гостро критикую представників ПР, але я не замовляв і не виготовляв згадану листівку. І хоча зазначена в ній інформація не є новиною, бо оприлюднювалася раніше іншими ЗМІ, я не маю до неї жодного стосування. Незалежно від того чи правдивою є інформація надрукована в цій листівці чи ні, використання мого імені як замовника цієї продукції незаконне. 

Саме тому я звернувся до Прокуратури м. Києва з проханням перевірити чи відкрито кримінальну справу щодо незаконного використання його імені як замовника агіт-листівки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.