Новий сквер на Оболоні таки з’явиться

24 жовтня 2012, 08:14
Власник сторінки
журналіст
0
568

ГУ містобудування та архітектури підтримує ідею створення скверу

Головне управління містобудування та архітектури підтримує ініціативу створення скверу на прилеглій території в 5-му мікрорайоні Оболонського району.

Така відповідь я отримав на запит до ГУ містобудування та архітектури щодо можливості створення скверу в 5-му мікрорайоні Оболонського району.

Під час зустрічей з громадськістю виникає багато хороших ідей. На жаль, далеко не всі можна реалізувати швидко і просто. Щодо цієї ідеї мені вдалася, як бачите, знайти порозуміння. Звичайно, процедура і прийняття рішень вимагають багато зусиль і часу, але сподіваюся, що цей сквер таки буде створений і оболонці святкуватимуть свою перемогу над забудовниками.

Депутат розповів, що ГУ містобудування та архітектури підтримує ідею створення скверу  на згаданій території за умови визначення замовника і джерела фіксування. Крім того, необхідно буде попередньо зробити запит до ГУ земельних ресурсів з метою отримання витягу з бази даних земельного кадастру на зазначену територію.

Нагадаю, з метою збереження території від забудови, мешканці 5-ого мікрорайону Оболоні звернулися до мене з проханням підтримати ініціативу облаштування скверу із зеленими насадженнями, клумбами, відновленими доріжками замість існуючих дірявих.

Сквер планується облаштувати між будинками за адресою: вул. Малиновського, 7А, вул. Малиновського, 3 А, вул. Малиновського, 3 Б, просп. Оболонський, 9 Б, просп. Оболонський, 9 А, просп. Оболонський, 9, просп. Оболонський, 7 Б, просп. Оболонський, 7 Г.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.