Дитячий садочок перебуває тиждень без опалення

26 жовтня 2012, 12:38
Власник сторінки
журналіст
0
1131

Температура в групах не перевищує 15 градусів ...

У дитячому садочку № 663 Оболонського району понад тиждень відсутнє опалення. Температура в групах не перевищує 15 градусів через поломку комунікацій.

Про це мені повідомили батьки вихованців зазначеного дошкільного навчального закладу.

Київська влада прозвітувала про 100% готовність до зими, але насправді прийшов холод і все це виявилося повною неправдою. Зрештою, питання наразі навіть не в тому хто винен, а в тому, що треба врятувати дітей від застуди. 

Як повідомили в дошкільному навчальному закладі, керівництво дитсадка №663 звернулося до райвно з вимогою вирішити проблему. В райвно відповіли, що на ремонт поламки в них немає коштів.

Що означає «немає коштів»? Їх потрібно знайти, адже йдеться про здоров’я дітей.

Тому я звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою забезпечити прогрів приміщення цього дошкільного навчального закладу та інших, які можуть мати аналогічну проблему, альтернативними засобами обігріву на час ліквідації аварії. А також надати доручення відповідним службам в якомога коротший термін здійснити ремонт комунікацій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.